Temporada gastronòmica de la Matança i la Quaresma

Durant la temporada gastronòmica de la matança i la quaresma, l’associació de Cuines de la Vall de Camprodon proposa els seus plats i menús temàtics. La matança del porc és una festa que dura tot un dia i en la qual es consumeixen les parts del porc que no es podran conservar. La resta se sala o s’emboteix, i es bull o s’asseca en la més pura tradició de la subsistència, preservant l’aportació proteica i calòrica per a la resta de l’any.

 

Tres setmanes abans de Carnaval i tres després.

ima-rectangular-nophoto

Aquest dissabte i diumenge us recomanem que doneu una volta a la Fira de Nadal a la Plaça Santa Maria.🎄

L’organitzen els Artesans del Ripollès i hi trobareu moltes idees i totes de quilòmetre 0️⃣

👧🏻🧒🏼Durant les tardes de la puríssima i els dies de Nadal, els més petits tenen una cita al Parc Infantil del Pavelló Vell!

Hi trobaran diversos tallers, inflables, ludoteca i molt més!

La canalla que estigui empadronada a Camprodon té l’entrada gratuïta!🪅

Veure més