Temporada gastronòmica de la Matança i la Quaresma

Durant la temporada gastronòmica de la matança i la quaresma, l’associació de Cuines de la Vall de Camprodon proposa els seus plats i menús temàtics. La matança del porc és una festa que dura tot un dia i en la qual es consumeixen les parts del porc que no es podran conservar. La resta se sala o s’emboteix, i es bull o s’asseca en la més pura tradició de la subsistència, preservant l’aportació proteica i calòrica per a la resta de l’any.

 

Tres setmanes abans de Carnaval i tres després.

ima-rectangular-nophoto

👉Apunta't les visites guiades d'aquesta setmana!

🧐 Dijous: 'El misteri del pont'
⛪️ Dissabte: 'Camprodon Vila medieval'
🌳 Diumenge: 'La roureda de can Pascal'

#Camprodon

🎹Gran concert de Jaeden Izik-Dzurko al festival Albéniz!

🎵La música continua aquest dimarts amb la soprano Marina Klimova i el pianista Antoni Besses.

🔗Tota la informació: https://bit.ly/3oZAVr5

2

📚Imma Olivé presenta a Camprodon els llibres 'La il·lusió té color' i 'Quant pesa una paraula'

🎶Ho acompanyarà un recital de música

📅 Dimecres 10 d'agost
🕗 A les 19 h
📍 Cal Marquès

#Camprodon

Veure més