Emprèn a Camprodon!

Emprèn tot l’any a Camprodon és un projecte que dona suport econòmic als autònoms i emprenedors que s’instal·lin al municipi. Per tal de fomentar l’esperit d’emprenedoria, l’Ajuntament posa a disposició dels ciutadans una nova eina eficaç per a implantar noves activitats industrials, comercials i de serveis al municipi. Aquesta nova línia de subvencions per a emprenedors va adreçada a tots els veïns i veïnes empadronats a Camprodon. Es preveuen ajuts econòmics de fins a 1.000€ per persona.

Per tal d’optar a aquesta línia de subvencions, cal presentar tota la documentació que s’estableix a les bases de la convocatòria. Es pot fer la presentació de la sol·licitud a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Camprodon o de manera presencial a:

– Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Camprodon – Plaça de la Vila 1, Camprodon; Tel: 972 740 005.

– Seu de l’Agència de Desenvolupament del Ripollès, ADR – C/ Joan Miró 2-4, Polígon Industrial Els Pintors, Ripoll; Tel: 972 704 490; www.ripollesdesenvolupament.com

La presentació de sol·licituds estarà oberta fins el 30 de novembre del 2022. Un cop presentades les sol·licituds, si cal, es citarà als candidats per mantenir una entrevista individualitzada. Les resolucions seran notificades individualment per mitjà de la seu electrònica en el termini màxim de tres mesos a comptar des de la seva presentació.

Twitter feed is not available at the moment.