Òrgans de govern

En aquest apartat et mostrem la descripció de les funcions dels òrgans de govern i les competències que desenvolupen. Els òrgans de govern de l’Ajuntament de Camprodon són l’Alcalde, el Ple Municipal i la Junta de Govern Local.

Alcalde

L’Alcalde és la màxima autoritat política de l’administració municipal que s’encarrega de representar l’Ajuntament i dirigir el Govern i l’Administració Municipal.

+ INFO
Plens

El Ple Municipal està integrat per les persones electes a les darreres eleccions municipals, amb l’Alcalde com a president.

+ INFO
Junta de Govern

La Junta de Govern local està integrada per un nombre de regidors no superior a un terç del total de regidors de l’Ajuntament, sota la presidència de l’Alcalde.

+ INFO
Ajuntament Juvenil

L'Ajuntament Juvenil es crea per donar veu, vot i presència als joves de Camprodon. Els temes que es tracten i es desenvolupen són els que tenen a veure amb els joves, com ara els programes de Festa Major, noves propostes o la creació d'activitats com torneigs esportius o noves festes, entre altres.

+ INFO

👧🏻🧒🏼Durant les tardes de la puríssima i els dies de Nadal, els més petits tenen una cita al Parc Infantil del Pavelló Vell!

Hi trobaran diversos tallers, inflables, ludoteca i molt més!

La canalla que estigui empadronada a Camprodon té l’entrada gratuïta!🪅

🎅🏻 9, 10 i 11 de desembre - MERCAT DE NADAL a tot el municipi! 

Hi trobareu tallers, exposicions, tastets, actuacions diverses i activitats per petits i grans!

Durant aquesta setmana i la que ve us en descobrirem tots els detalls!

#camprodontotlany

Veure més