Benvinguts!

Al cor dels Pirineus gironins i amb arrels de la Garrotxa hi trobem Camprodon, una terra rica en història, tradició i versatilitat, la fauna, els paisatges, la gastronomia i la natura de la qual, la converteixen en un municipi viu els 365 dies de l’any!

Sentir el soroll de l’aigua baixant per les seves fonts, respirar l’aire pur de les muntanyes, gaudir de l’estil romànic que conserven les seves obres arquitectòniques i flairar l’olor de la natura, és el que fa que et deixis portar per tot allò que emana.

A més del nucli urbà en constant activitat, la cultura i el turisme esdevenen dos dels eixos cabdals de Camprodon, un dels punts de referència del turisme rural català no només pels seus orígens, sinó també pel ventall d’activitats que permet, com ara el senderisme, el ciclisme, l’esquí, les excursions a cavall o les activitats de muntanya.

Camprodon és una vila dinàmica, oberta al turisme i amb una àmplia oferta comercial i d’activitats esportives, lúdiques i culturals. Enamora’t de la diversitat i deixa’t portar.

Natura, gastronomia, tradició, història, esport, cultura, família… Desconnectar, per connectar amb tot el que ens ofereix la terra. Benvingut a Camprodon, gaudeix de l’experiència!

👉🏻Torna la programació cinematogràfica del Casal Camprodoní
🎥 Un cinema totalment adaptat a la normativa sanitària vigent per gaudir del setè art amb les màximes garanties per l’usuari.👇🏻👇🏻👇🏻
https://www.camprodon.cat/un-estiu-de-cinema-casal-camprodoni-2/

🎼🎹Aquest dijous a les vuit el vespre al monestir de Sant Pere de Camprodon concert de Guelar Piano Duo dins del marc el XXXV festival de música Isacc Albéniz👇🏻👇🏻🎼🎹
https://www.camprodon.cat/la-magia-del-piano-amb-guelar-piano-duo/

Veure més