Equipaments municipals

Gaudeix de l’àmplia cartera de serveis, prestacions i recursos municipals que t’oferim a Camprodon amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Posem a la teva disposició un seguit d’equipaments i serveis públics, com ara centres cívics, de cultura, emprenedoria, oci, educació, esport… per tal d’afavorir l’activitat local. Aquests serveis públics no només es presten als ciutadans, sinó també als turistes del nostre municipi.

Oficina de Turisme

L’Oficina de Turisme de Camprodon és l’espai d’informació turística de referència de la comarca, que posa al servei dels visitants i ciutadans un complet i exhaustiu recull de les diferents propostes lúdiques i culturals que es duen a terme a Camprodon i arreu de la Vall.

+ INFO
Biblioteca

La Biblioteca de Camprodon ofereix una gran varietat de llibres disponibles per deixar en préstec als usuaris que hi estiguin interessats.

+ INFO
Coworking La Cooperativa

El centre de coworking La Cooperativa és una oficina compartida per als professionals independents, emprenedors i pimes de diferents sectors que vulguin compartir el seu espai de treball, amb la finalitat d’incentivar i donar suport als professionals independents de la Vall de Camprodon.

+ INFO
Espai Cultural Cal Marquès

Cal Marquès és un edifici d’estil gòtic que serà l’espai cultural de Camprodon, un centre museístic que acull un espai multifuncional per difondre la figura d’Isaac Albéniz i promoure els diferents aspectes patrimonials i culturals de la Vall.

+ INFO
Llar d’infants

La Llar d’infants Municipal Nins és una llar acollidora, amb espais amplis, que atén les necessitats educatives dels nens i nenes de 0 a 3 anys, aportant elements bàsics per al desenvolupament personal, fomentant el respecte, la responsabilitat i l’autonomia, i oferint suport als pares i mares en l’educació dels seus fills.

+ INFO
Escola Pública Dr. Robert

L’Escola pública Dr. Robert de Camprodon consta de dos edificis, un per les aules d’educació infantil (P3, P4 i P5) i l’altre per les d’educació primària.

+ INFO
Pavelló Llandrius

La zona esportiva del pavelló Llandrius de Camprodon compta amb diversos espais esportius, com ara les pistes de tenis, bàsquet o el camp de futbol.

+ INFO
Piscina municipal

La Piscina Municipal de Camprodon, situada a la zona esportiva del Llandrius, és l’espai ideal per gaudir del sol, la muntanya i la família.

+ INFO
Casal de la gent gran

El Casal de la Gent Gran de Camprodon és un espai per a promoure i dinamitzar l’activitat del temps lliure de la gent gran del municipi.

+ INFO
Residència Geriàtrica Municipal l’Hospital

El Casal de la Gent Gran de Camprodon és un espai per a promoure i dinamitzar l’activitat del temps lliure de la gent gran del municipi.

+ INFO

Twitter feed is not available at the moment.