Camprodon encara el cap de setmana amb una gran oferta d’activitats

El tercer cap de setmana de juny arriba amb força amb una àmplia proposta d’actes per a tots els públics. L’acció començarà el divendres dia 17 de juny, a les 18.00 hores, amb un dels actes que està duent a terme l’Institut Germans Vila Riera en el marc de la celebració dels seus 25 anys, durant el qual es podrà gaudir d’una conferència del doctor Joan Manel del Pozo.

Aquest mateix dia, la vila també serà l’escenari de l’arribada de la sisena etapa de la Transpyr, una dura competició de prestigi internacional que creua els Pirineus i que farà la seva última parada al municipi. Els participants sortiran el dia següent per a completar la darrera etapa de la prova entre Camprodon i Roses.

Dissabte 18 de juny: intensa jornada amb esport, trobades i espectacles
Un any més, els veïns de Salarça i l’Ajuntament de Camprodon organitzen l’Aplec de Salarça a l’ermita de Sant Valentí. La jornada començarà a partir de les 12.00 hores amb la missa i la benedicció del bestiar i del terme. Seguidament, hi haurà un dinar popular, durant el qual els assistents es podran reunir per gaudir d’una vetllada amenitzada per César i Jordi dels Randellaires.

D’altra banda, també es podrà assistir als primers actes de Festa Major amb interessants propostes com la representació de l’obra teatral “La fi del món”, el dissabte dia 18 al Casal Camprodoní a partir de les 22.00 hores. Les entrades es podran adquirir a l’oficina de turisme i al mateix Casal dues hores abans de l’obra.

Diumenge 19: la Trail Ulldeter arrenca des del Passeig Maristany
Aquest diumenge Camprodon acollirà la sortida i l’arribada d’una nova edició de la Trail Ulldeter Klassmark, en la qual els participants podran descobrir el millor trail running al parc natural de les capçaleres del Ter i el Freser.

La prova disposa de tres recorreguts i diferents intensitats:

El regidor d’Esports, Joan Bobi, valora molt positivament donar continuïtat a aquesta prova, “ja fa molts anys que la fem i, a causa de la covid-19, ens vam veure obligats a fer una aturada forçada, però ara ja fa dos anys que l’hem recuperat i estic convençut que tornarem a omplir el poble d’esportistes, els quals esperem que gaudeixin molt”.