Tot a punt per a la Festa Major de Sant Patllari 2022

La festa més destacada de Camprodon arrencarà demà, dia 16 de juny, amb la quina popular que se celebrarà a les 17.00 hores al Casal de la Gent Gran. A partir d’aquest tret de sortida, un seguit d’activitats de tota mena s’aniran succeint fins a la conclusió, deu dies més tard, d’aquest Sant Patllari 2022.

La proposta d’enguany inclou actes per a petits i grans i, entre ells, ressalta la representació teatral que es durà a terme el dissabte dia 18 al Casal Camprodoní, les entrades per la qual es podran adquirir a l’oficina de turisme o dues hores abans de la funció al mateix Casal Camprodoní. La cloenda de la commemoració dels 25 anys de l’Institut Germans Vila Riera, l’elecció de la pubilla i l’hereu i els primers concerts tindran lloc el dia 20.

El 21 de juny, dia del patró de la vila, és un dels més ressenyables de cada edició, ja que el composen el tradicional pregó –en aquesta ocasió a càrrec de Sisón Pujol–, la cercavila dels gegants, la missa, la fotografia i el vermut populars, el campionat de truc i parxís i la conclusió d’aquest intens dia amb la serenata amb l’Orquestra Selvatana. Així mateix, hi haurà activitats per a totes les edats el dimecres 22, amb els actes que acompanyen el dinar popular a la Font de Sant Patllari, aquest any coronats per la important novetat d’un concert a l’Espai 1 d’octubre.

A més, es tracta d’una Festa Major que també engloba la revetlla de Sant Joan, durant la qual es podrà viure un inici de dia amb un original Scape room, l’arribada de la flama del Canigó a la Plaça de la Vila, la típica foguera de Sant Joan emmarcada per un castell de focs a l’Espai 1 d’octubre i un tancament de la jornada de la millor manera possible amb l’actuació musical de Pirat’s Sound Sistema seguida de DJ Claret i P3 DJ’s a l’escenari de la Mare de la Font.

Els dos dies restants estaran dedicats a jocs, espectacles i concerts de grups locals fins el fi de festa culminat per un documental. Cal recordar que, en diversos actes dels mencionats anteriorment, es farà entrega d’un seguit d’imants que formaran la paraula ‘CAMPRODON’, el lliurament dels quals es pot consultar en el programa de Festa Major.