Pla general urbanístic

El Pla General Urbanístic determina la planificació urbanística i classifica i ordena el sòl del territori. A més, defineix la normativa que s’acomplirà i el model d’implantació que s’ha de seguir, així com el seu desenvolupament i les seves pautes.

Els plantejaments urbanístics vigents són públics i es poden consultar als següents enllaços, on trobaràs els projectes i obres fins al moment.

Per tal de complementar la informació urbanística territorial, també pots consultar el següent enllaç amb el registre de plantejament i ordenació territorial que té la Generalitat per a tota Catalunya: http://ptop.gencat.cat/rpucportal/inici/ca/index.html

🏛️ Ple ordinari del mes de juliol

📆 Dilluns, 4 de juliol
🕖 19.00 hores
📍 Sala de plens de l’Ajuntament de #Camprodon

🔗 Es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’ajuntament 👉 https://bit.ly/3P8AE03

Ordre del dia 👇

👏🏻 El Monestir de Sant Pere de #Camprodon va ser l’escenari del Ripollès 5 sentits

🗺🎼🥩 Visita guiada, espectacle de poesia i música de la mà de ‘Els Carbonell’ i tast de @Prod_Ripolles https://www.camprodon.cat/el-ripolles-5-sentits-porta-a-camprodon-una-tarda-de-cultura-musica-i-gastronomia/

Sumem la descoberta dels nostres pobles, el talent dels artistes ripollesos, el patrimoni històric i l'autenticitat dels productes locals. El resultat: #Ripollès5Sentits! Avui, a #Camprodon, amb Els Carbonell.

Veure més