Acte d’homenatge als bombers jubilats del Parc de Camprodon

El passat diumenge 26 de juny, el Parc de Bombers voluntaris de Camprodon no només va ser l’escenari d’una jornada de portes obertes, durant la qual es van poder conèixer les entranyes de les dependències dels bombers, sinó que també va acollir un emotiu dinar per a homenatjar a en Joan, en Miquel i en Pere, pels més de 35 anys de dedicació al Parc.

L’Ajuntament de Camprodon els dona la més sincera enhorabona per aquest reconeixement tan merescut i pel seu compromís, vocació i dedicació per a dur a terme, durant tots aquests anys, aquestes complicades tasques que tant ajuden al territori i a la seva gent. 

A més, cal destacar la feina que s’està duent a terme al Parc de Bombers, on les formacions que es reben son contínues i es practiquen des d’excarceracions fins a actuacions en incendis forestals, a banda dels serveis i tasques rutinàries que es realitzen. Així doncs, és molt important destacar la feina dels que es jubilen, però també animar als que entraran que se segueixi en aquesta línia de treball i que s’hi puguin sumar més efectius.