Èxit rotund de la Festa Major de Sant Patllari 2022

Ahir es va celebrar el darrer dia de Festa Major a Camprodon, el qual va suposar un gran tancament del Sant Patllari d’enguany. Durant el matí, es va dur a terme una caminada solidària fins a Sant Antoni amb els bombers i bomberes voluntaris de Camprodon i, tot seguit, es va realitzar una jornada de portes obertes al parc de bombers, durant la qual es van poder conèixer les instal·lacions, els vehicles i el material que utilitzen. A més, es va fer una recollida d’aliments en benefici de la Creu Roja Vall de Camprodon.

Al llarg del matí també es van realitzar vols en helicòpter per la Vall, una magnífica oportunitat per observar-la des de l’aire. El fi de festa va ser a càrrec de Pepe Viyuela amb el seu documental ‘Un viaje hacia nosotros’, que es va projectar al Casal Camprodoní.

Així doncs, Camprodon ha pogut viure durant 10 dies un gran nombre d’actes per a tots els públics, des d’espectacles fins a cercaviles, sardanes i concerts, que han fet que, un any més, la festa grossa del municipi sigui un dels moments de l’any més esperats, un inici d’estiu que ofereix una primera pinzellada del que vindrà els següents mesos, replets d’activitats.