Votar per correu fins divendres o presencialment el 14-F a Cal Marquès

Aquest any les eleccions estan marcades per la pandèmia sanitària, provocada per la Covid-19, per aquest motiu s’han facilitat opcions per aquelles persones que no volen sortir de casa i s’ha habilitat una seu nova per a exercir el dret a vot amb màximes garanties de seguretat sanitària.
Així doncs fins aquest divendres, 5 de febrer, es pot sol·licitar el vot per correu i votar fins dos dies abans dels comicis. Per fer-ho hi ha dues opcions, anant presencialment a l’oficina de correus més propera o bé fer-ho tot telemàticament amb el certificat digital. Per obtenir el certificat digital a Camprodon és molt fàcil, ja que l’Ajuntament disposa d’Oficina de registre idCat i s’expedeixen certificats personals al moment.
Si preferiu votar presencialment heu de saber que aquest any el col·legi electoral estarà ubicat a l’espai cultural de Cal Marquès per complir amb tots els protocols de seguretat. Aquest espai disposa d’entrada i sortida ben diferenciades i s’habilitaran les meses seguint tots els protocols i recomanacions donades pel Govern.