Vols titular-te com a Monitor d'activitats en el lleure infantil i juvenil?

 
El pròxim mes de març, del 19 al 28, tindrà lloc un curs intensiu per a totes aquelles persones interessades en formar-se i conèixer recursos i conceptes en el món del lleure i l’educació.
 
Cartell monitor lleure
 
El curs serà impartit per l’escola d’educadors Quiràlia -centre de formació oficial reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya- en una casa de colònies del Ripoll durant els dies de Setmana Santa. L’horari, donat el format intensiu, serà de 9h a 14h i de 15:30h a 20h i només cal haver complert els divuit anys com a requisit per a participar en el curs.
Les inscripcions per cursar aquesta formació que combina l’activitat teòrica i pràctica restaran obertes fins el 16 de març i s’han de formalitzar a l’Oficina de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (matins), al casal de joves El Galliner de Ripoll (tardes) o bé telemàticament a través del web de l’escola http://www.quiralia.cat/escola-educadors/cursos/monitor.php
Des de la Regidoria de Joventut animem tots aquells joves camprodonins amb ganes de formar-se en el lleure infantil i juvenil a inscriure’s al curs. El diploma oficial que s’obté acredita la capacitació per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats tot aplicant tècniques específiques d’animació grupal i incidint en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos. Anima’t i fes-te monitor!
Per a qualsevol consulta o dubte podeu adreçar un e-mail a info@escolaquiralia.cat o trucar al telèfon 93 851 48 55 (Escola Quiràlia).