Vols ser voluntari de la primera prova del Campionat del Món FIM Trial?

L’Ajuntament de Camprodon busca voluntaris per col·laborar en el control i vigilància de l’aparcament que s’habilitarà amb motiu de la celebració d’aquesta competició. El consistori camprodoní convoca a totes les persones interessades a participar dijous 11 de maig (19:30 h.) d’una reunió de treball a l’Ajuntament.
Camprodon ja es prepara per viure dos dies intensos de motor i convertir-se en l’epicentre mundial del trial. Els millors pilots del món es donaran cita els propers 13 i 14 de maig al circuit permanent de Noassar, a la zona de Font Rubí, en la primera prova del Campionat del Món FIM Trial, l’única cursa que es disputarà enguany a l’Estat espanyol.
Amb l’objectiu d’assegurar el bon desenvolupament d’aquesta prova de referència mundial en el sector del trial i garantir l’èxit organitzatiu, el consistori anima els veïns i veïnes a ser voluntaris per realitzar tasques de control i vigilància del pàrquing que s’habilitarà per a l’ocasió. Aquelles persones interessades a col·laborar es poden posar en contacte amb l’Ajuntament trucant al telèfon 972 74 00 05.
Aquesta prova, al marge de situar Camprodon com a punt de referència del trial, suposarà també un impuls en els àmbits turístics i socioeconòmics, ja que es preveu l’afluència de nombrosos aficionats. El consistori, a més, ha acordat diferents mesures de seguretat i organitzatives que seran aplicades amb l’objectiu de vetllar pel bon desenvolupament de la prova i també per reduir al mínim qualsevol tipus d’incomoditat per als residents de la zona. Podeu consultar aquest enllaç per conèixer amb més detalls les actuacions de l’Ajuntament.