Voleu treballar amb Expedia Group? Reserveu-vos aquesta data!

El pròxim dimarts 18 de desembre, tindrà lloc una presentació i un esmorzar a càrrec d’aquesta empresa especialitzada en el sector turístic, a l’espai La Cooperativa de Camprodon.
L’Espai de coworking La Cooperativa de Camprodon acollirà el pròxim dimarts 18 de desembre a les 10.30 h, una sessió d’Expedia Group, una empresa especialitzada en el sector turístic. L’acte constarà d’una presentació de la corporació i un esmorzar on es posaran en comú algunes qüestions i es resoldran tots els dubtes que surtin durant la jornada. Expedia Group ha convocat, mitjançant aquesta trobada, tothom interessat a treballar amb ells.
L’espai de coworking La Cooperativa (Antic Carrer Major, 19) és un equipament municipal situat estratègicament al centre de Camprodon, en un entorn espectacular i únic, dotat d’unes vistes increïbles, uns pàrquings propers i amb unes instal·lacions òptimes per tal de poder treballar de forma eficient, confortable i tranquil·la. Recordeu que tothom pot accedir als serveis de La Cooperaiva. Per a més informació, consulteu el seu web.
Invitacio Workshop Camprodon