Viu una nit de rauxa amb el Carnaval d’Estiu de Camprodon

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte, 17 d’agost, i oferirà una jornada festiva amb una rua i música a càrrec Bel Luengo, La Bruixa Express i Dj.
El Grup de Joves de Camprodon, amb el suport de l’Ajuntament, organitza una nova edició del Carnaval d’Estiu, un dels esdeveniments més festius de la temporada. La celebració tindrà lloc el dissabte, 17 d’agost, i donarà el seu tret de sortida a les 20 h, amb la tradicional rua, que arrencarà des de la parada d’autobusos Teisa.
Tot seguit, a les 21 h, la comitiva festiva arribarà a la Plaça Santa Maria, on es farà un sopar de germanor que continuarà amb una nit de versions: amb concerts en directe a càrrec de Bel Luengo, La Bruixa Express i Dj. A partir de les 00 h, també s’oferirà un servei de creps.
Es tracta d’una jornada molt esperada pels camprodonins i camprodonines, i una vetllada que promet la rauxa i la disbauxa típica de Carnaval, però en un entorn d’estiu. Berta Suñer, regidora de Joventut i Festes, convida tothom a participar en aquest Carnaval d’Estiu que “ofereix la possibilitat, a veïns i visitants, de gaudir d’una proposta original, emocionant i intensa, que mai no deixa indiferent ningú”. “El consistori hi col·labora amb molt de gust!”, recalca la regidora.
CARNAVAL D'ESTIU(1)_page-0001