Visualitza l’agenda dels darrers dies d’agost de 2021

Consulta l’àmplia oferta cultural, esportiva i de lleure, que s’ofereix a Camprodon per aquests darrers dies del mes: 26-17-18-29-30 i 31 d’agost de 2021. 
-Dijous 26: al matí visita guiada al Remei a partir de les deu, inscripcions a l’oficina de turisme. A la tarda presentació del llibre de Joan Vila “Economia en el canvi climàtic”, al monestir de sant Pere a les set del vespre.
-Divendres 27: a les sis de la tarda, dins la proposta d’activitats infantils, visita familiar guiada pels més menuts. A les set de la tarda, organitzat pel Grup de Muntanya de la Vall de Camprodon, xerrada i projecció d’audiovisuals a càrrec de Jordi Pons Sanginés a l’espai cultural cal Marquès.
-Dissabte 28: durant tot el dia a Beget, mercat artesanal. A Camprodon a les cinc de  la tarda partit de futbol, al camp de la U.E. Camprodon, on s’enfrontaran l’equip local al Sant Ignasi. Visita guiada per “Camprodon Vila”, a les sis de la tarda, i projecció del documental “Conxita badia no existeix” amb xerrada de la seva directora, Eulàlia Domènech, a les set de la tarda a l’espai cultural de cal Marquès.
-Diumenge 29: a la una del migdia a l’espai cultural de cal Marquès, visita guiada per  l’exposició de la Retirada.
-Dimarts 31: a les sis de la tarda a la plaça del Dr. Robert, sardanes amb la cobla ciutat de Girona.
I no t’oblidis de les sortides del trenet i el cinema al casal Camprodoní, amb oferta cada dia, o les exposicions vigents aquest mes d’Esteve Moreno i Pla Janini.
Com sempre us recordem que cal extremar les precaucions i seguir les recomanacions sanitàries per evitar contagis i la consegüent propagació de la malaltia Covid-19. A gaudir amb seny i responsabilitat.
També podeu tenir l’agenda al mòbil clicant AQUÍ!