Vine i gaudeix de la Temporada Gastronòmica del Poltre!

Veïns i visitants podran tastar plats i menús temàtics fins al proper 21 de maig.
Amb l’objectiu de preservar i promoure el patrimoni i la riquesa culinària del territori, l’associació Cuines de la Vall de Camprodon impulsa l’onzena Temporada Gastronòmica del Poltre, una proposta a través de la qual es vol posar en valor les característiques nutritives i el sabor d’aquest producte de primera qualitat.
La Temporada Gastronòmica del Poltre aplega fins a deu establiments que formen part del col·lectiu de les Cuines de la Vall de Camprodon i deu establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes, l’Associació d’Hostaleria del Ripollès i l’Aula d’Hostaleria del Ripollès. D’aquesta manera, els restaurants locals aposten per donar protagonisme a totes les peces de l’animal i despleguen un receptari ampli que recull plats tradicionals i també innovadors.
Aquesta proposta, que compta amb el suport de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, s’allargarà fins al proper diumenge 21 de maig. En el cas concret de Camprodon, el Restaurant el Pont 9 és un dels vint locals que participen en aquesta iniciativa. Podeu descarregar el cartell clicant aquest enllaç per conèixer amb més detall els establiments que ofereixen plats i menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica del Poltre.
L’Ajuntament de Camprodon anima els veïns, veïnes i turistes a gaudir de la carn de poltre de la muntanya del Ripollès, un dels productes gastronòmics diferenciats de la Vall i que, a més a més, dóna mostres que la pagesia, amb el seu bestiar i les seves labors, és un actiu important a l’hora de situar la comarca com un territori rural, viu i ric en l’art culinari.
cartell Temporada Gastronòmic Poltre 2017