Vine i aprèn català amb Parla.cat!

Parla.cat és un espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. Els cursos es poden fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.
 
Imatge-parla.cat_
 
Parla.cat és un espai web modern i atractiu per a la difusió d’eines de comunicació i recursos didàctics relacionats amb l’aprenentatge de la llengua catalana. Amb Parla.cat es poden fer gairebé tots els nivells que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) en la modalitat presencial: del bàsic al suficiència, amb l’excepció del D o superior. Per a cada curs es preveu una dedicació aproximada de 45 hores i hi ha diverses modalitats (amb tutoria i lliure).
Des del CNL de Girona s’ofereixen els cursos de nivell elemental, intermedi i suficiència de forma semipresencial i amb tutoria. Aquesta modalitat combina l’aprenentatge en línia amb 3 sessions presencials per practicar l’expressió oral i resoldre dubtes. A més, es disposa d’un tutor que dissenya un pla de treball i ajuda els alumnes en el seu procés d’aprenentatge.
Totes aquelles persones que desitgin més informació poden consultar els webs parla.cat i cpnl.cat/girona. Per a inscriure’t pots adreçar-te a qualsevol oficina de català del CNL de Girona o al Centre de Normalització Lingüística de Girona: 972 70 32 11 / ripolles@cpnl.cat. Les inscripcions estan obertes fins el proper 17 de febrer.
Pots consultar els detalls dels cursos i els requisits i característiques dels mateixos en aquest full informatiu_Parla.cat.