Vine al Mercat Solidari de Nadal de Camprodon!

Dijous 8 de desembre els camprodonins podran comprar objectes nadalencs amb finalitats socials  i gaudir al llarg de la jornada d’activitats lúdiques, esportives i culturals a la Plaça de la Vila.
Coincidint amb la celebració de la Puríssima Concepció, la Regidoria de Solidaritat organitza dijous 8 de desembre una nova edició del mercat solidari de Nadal amb la finalitat de recollir fons i destinar-los a les famílies més necessitades de la Vall de Camprodon. La fira, que se celebra bianualment, es durà a terme de les 11 h. a les 20 h. a la Plaça de la Vila.
Durant tota la jornada, el mercat acollirà diferents parades on es posaran a la venda objectes nadalencs creats i/o cedits per les entitats i comerços del municipi i per persones a títol individual. En aquest sentit, tots els beneficis que se’n derivin aniran destinats íntegrament al fons social que les entitats Càritas i Creu Roja gestionen en benefici dels infants i gent gran de la Vall de Camprodon. Núria Mas, regidora de Solidaritat, assegura que “sense la implicació dels camprodonins aquest projecte no seria possible. Estem molt satisfets i orgullosos de la resposta que han donat els veïns al llarg de les darreres setmanes. Camprodon ha tornat a demostrar ser, un cop més, una vila altruista i solidaria”.
Els veïns i veïnes que s’acostin al mercat, a més, podran gaudir de diferents propostes lúdico-culturals com una exhibició de Txi-Kung a càrrec de Blanca Casillas (11 h.); una exhibició i pràctica de tennis taula a càrrec del Club de Tenis Taula de Camprodon (13 h.); l’actuació musical del Duo Jubi (17 h.); el concert de la Coral Camprodon i els Brins (18 h.); i un inflable solidari al llarg de tot el dia.
L’Ajuntament de Camprodon convida tots els camprodonins a venir, passejar, comprar i col·laborar al Mercat Solidari de Nadal i posa en valor la implicació del teixit associatiu i de la ciutadania en l’organització d’aquest projecte solidari.
 
Cartell Mercat Solidari de Nadal