Vine a gaudir d’una tarda de teatre al Casal Camprodoní!

L’Ajuntament porta l’obra “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”: un espectacle dirigit per Paco Mir que combina l’humor i la conscienciació sobre la igualtat de gènere.

El Casal Camprodoní serà, aquest proper dissabte 16 de novembre, escenari de l’obra de teatre “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”. La representació començarà a les 17.30 h, les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o directament a taquilla (una hora abans de l’espectacle) i tenen un cost de 8 € per als adults i de 5 € per als infants.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Camprodon aposta per la cultura i la consciència social. En aquest cas, l’obra de teatre “ens farà reflexionar i debatre sobre la igualtat de gènere i el feminisme, i trencarà tòpics que tenen a veure amb les princeses roses i que fins fa pocs anys, com a societat, havíem donat per vàlids”, explica la regidora de Festes, Berta Suñer. La regidora afegeix que “aquest és un exemple més del nostre sòlid compromís de canviar les coses en l’àmbit social, a través de l’art, així com de portar el millor material cultural a la vila de Camprodon”.

 

 

Sobre l’obra

L’espectacle familiar, recomanat per edats compreses entre 2 i 12 anys, està dirigit per Paco Mir i basat alhora en el text de Raquel Díaz Reguera. L’obra té una duració aproximada de 70 minuts. “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?” explica la història de la Carlota, una princesa rosa que s’avorreix molt. A ella el què li agradaria seria caçar dracs, muntar en globus o viure autèntiques aventures.

La peça pretén parlar de llibertat, trencar tòpics i fer trontollar estereotips de gènere, i serveix com a perfecte material didàctic i educador: segons la protagonista de la història, la Carlota, la gent ha d’entendre que hi ha nenes que, en lloc de voler ser princeses roses, prefereixen qualsevol dels milions de colors que hi ha al món.

 

16 TEATRE PRINCESA_page-0001