Vine a descobrir el patrimoni de Camprodon amb una divertida gimcana!

Dissabte 26 de novembre, en el marc de la campanya Som Cultura del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Camprodon acull una gimcana familiar de descoberta del patrimoni local. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a mancomunitat@valldecamprodon.org o turisme@valldecamprodon.org.
La vila de Camprodon participa activament al llarg d’aquest mes de novembre del projecte Som Cultura, una iniciativa divulgativa i promocional que el Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa amb l’objectiu d’apropar l’oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines a un públic de proximitat.
En el marc d’aquesta iniciativa, el municipi serà seu aquest proper dissabte 26 de novembre d’una gimcana familiar gratuïta de descoberta del patrimoni local. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 25 de novembre, enviant un correu electrònic a l’adreça mancomunitat@valldecamprodon.org o turisme@valldecamprodon.org. L’activitat arrencarà a les 12 del migdia a la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament, i anirà a càrrec dels Petits Detectius del Patrimoni, que aproparan Camprodon, el seu centre històric i els monuments a grans i petits a través d’un joc de descoberta.
Som Cultura ofereix una variada oferta d’activitats i experiències genuïnes, proposades per les entitats i empreses associades al Club de Cultura i Identitat, que tenen lloc a nombrosos municipis, espais i equipaments culturals de les comarques gironines. El projecte  pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores; i reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.
 
Cartell gimcana Som Cultura