Veïns i veïnes de Camprodon: el Centre de Distribució d’Aliments necessita la vostra ajuda!

L’Ajuntament i el CDA fan una crida per abastir el rebost del centre, i així ajudar les famílies més desfavorides, que en són usuàries.

El Grup d’Emergències de l’Ajuntament de Camprodon fa una crida a la solidaritat per tal d’abastir el Centre de Distribució d’Aliments (CDA). Es tracta de col·laborar perquè el centre pugui atendre totes les famílies usuàries d’aquest servei. L’organització aclareix que calen aliments bàsics: “davant la impossibilitat de realitzar una campanya massiva, apel·lem al vostre suport i col·laboració per reomplir el nostre rebost”.

Per fer una donació, podeu contactar amb els telèfons de la Creu Roja de la Vall de Camprodon: Marc: 629031582; Isabel: 667170983. Podreu deixar la vostra donació als establiments alimentaris de referència.

Des del consistori, s’anima tothom a aportar, per poc que es pugui, un donatiu, i així contribuir en la lluita contra la desigualtat social, que s’ha vist agreujada en aquests dies amb la crisi sanitària del Covid-19. L’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, convida a ajudar les famílies i persones amb risc de pobresa i d’exclusió social: “Fem valer el compromís i la solidaritat camprodonina. Comptem amb tu. Gràcies per endavant!”.