Una Puríssima solidària i sobre rodes a Camprodon

Camprodon ofereix una àmplia proposta d’activitats per a tots els gustos durant aquest llarg cap de setmana de la Puríssima. La majoria d‘aquestes propostes requereixen inscripció prèvia per tal d’assegurar la protecció dels participants en temps de pandèmia.

L’agenda arrenca amb l’encesa de l’enllumenat Nadalenc que es farà demà divendres a les set de la tarda des de l’espai “U d’octubre” amb la participació de la Coral Camprodon.

Dissabte comencen els actes solidaris per recaptar fons per a la Marató d’enguany dedicada a la lluita contra la Covid’19. Amb el lema “Camprodon amb la Marató” arrenquen tres caps de setmana amb un seguit de propostes solidàries per recaptar fons per aquesta causa. Visites guiades, la projecció del documental “Soms. Elles i Beget”, la mostra “el pas del temps al monestir, activitats infantils, taller de mascaretes, inflables, configuren una activitat que s’arrodoneix amb una “llumineta” on se sortejaran 8 pernils i una subhasta virtual de quadres cedits desinteressadament pels seus autors.

Des de l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall s’engega la campanya “comerç i restauració de km 0” per fomentar la compra als establiments del territori i així contribuir a dinamitzar l’economia local.

Paral·lelament i coincidint amb la festivitat d’aquest cap de setmana torna el trenet de la Vall, per recórrer el nostre territori fins abans de Reis, el mercat setmanal dels diumenges i les projeccions de cap de setmana del cinema complementen l’oferta de lleure i cultura.

Totes aquestes activitats, i els cartells corresponents, les podeu consultar des de qualsevol dispositiu mòbil en aquest Calendari de l’Ajuntament.