Una immersió virtual en la riquesa arquitectònica de la Vall de Camprodon

L’Ajuntament de Camprodon segueix apostant per la promoció i posada en valor del patrimoni i els actius culturals i arquitectònics de la vila com a eina de promoció econòmica i desenvolupament estratègic del municipi. En aquest sentit, s’està treballant per tal de difondre i donar a conèixer un seguit de tours virtuals que la Vall de Camprodon posa a l’abast de tothom de forma gratuïta i oberta.
Clica aquí per accedir als tours
 
Tours
Aquests tours ofereixen un visita virtual als principals monestirs i esglésies de la Vall de Camprodon, dos de les quals pertanyen al nostre municipi: Església del Monestir de Sant Pere de Camprodon i Església de Santa Maria de Camprodon. De forma àgil, amena i molt immersiva, els usuaris d’aquesta eina poden contemplar de prop, i còmodament asseguts, la bellesa interior d’algunes de les principals joies arquitectòniques de la nostra comarca. L’experiència visual es complementa amb breus textos explicatius que situen el turista virtual en el context històric i la importància de cada edificació.
La promoció dels tours virtuals per esglésies i monestirs de la Vall és fruit de la cooperació público-privada entre dues entitats, com són la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i l’Associació de Comerç i Turisme la Vall de Camprodon. I, en aquest sentit, representen un exemple immillorable de la importància de les sinergies i la suma d’esforços en la difícil tasca de divulgar i donar a conèixer, de forma transversal, els actius i el patrimoni del nostre territori.
Des de l’Ajuntament de Camprodon us convidem a fer-hi una ullada, ja que no sempre trobareu les esglésies i monestirs de la zona oberts al públic. De ben segur que ningú quedarà indiferent.