Una família d’origen camprodoní dona a l’Ajuntament una pintura de Joaquim Claret

El quadre va ser regalat en el seu dia per l’autor al seu cosí Joan Roger i Claret, a la vegada parent de la família Anglada, que és qui ha fet la donació.
foto2
La família Anglada, una família d’origen camprodoní que actualment resideix a Madrid, ha cedit a l’Ajuntament de Camprodon un quadre de l’escultor i pintor Joaquim Claret (Camprodon, 1879 – Olot, 1964). Es tracta d’una obra sense títol que representa el Camprodon del segle passat. Aquesta obra va ser regalada en el seu dia per l’autor al seu cosí Joan Roger i Claret, germà de la besàvia paterna de Jordi Anglada Perletti, que és qui ha fet la donació.
La família Anglada ha fet aquesta donació amb la intenció que aquesta obra pugui ser exposada perquè “tots els veïns i visitants puguin conèixer una mica millor l’obra de Claret”.
L’Ajuntament de Camprodon agraeix públicament la família Anglada per la donació d’aquest quadre de Joaquim Claret, un dels artistes més importants que ha vist néixer el municipi. Joaquim Claret va ser un reconegut escultor que va destacar per la seva obra de petit format.