Un miler de nens i nenes gaudeixen del Parc Infantil de Nadal

El consistori valora molt positivament aquesta iniciativa, que ha estat un èxit i ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament i entitats socials i privades
El Nadal camprodoní té com a protagonistes els nens i nenes del municipi. Per aquest motiu, enguany, les festes nadalenques han portat el Parc Infantil, un recinte amb tallers, inflables, activitats, música, ludoteca, servei de bar i zona per pares. El Parc Infantil, instal·lat al Pavelló Vell, va començar a partir del 6 de desembre, coincidint amb la Fira de la Puríssima i el Mercat de Nadal Solidari, i la seva activitat es va prolongar fins al passat 4 de gener.
Segons l’organització del Parc, Bastiments d’Aventura, els dies amb més afluència van ser els que van coincidir amb la Fira de la Puríssima. Bastiments d’Aventura és una empresa camprodonina que es dedica al sector del turisme actiu, orientat des d’un punt de vista pedagògic i pensat per a escoles, grups i centres d’esbarjo, entre altres.
El Parc Infantil també ha estat possible gràcies a la implicació de les entitats, com ara la Creu Roja, Càritas, el Club de Tennis Taula Camprodon i tota la gent que hi ha participat. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament aquest treball conjunt, i es considera molt productiu per al municipi.
Parc Infantil 1