Un intent de robatori amb violència a Camprodon acaba amb dos detinguts

Gràcies a la ràpida actuació dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Municipal de Camprodon, es va detenir els dos joves, de 25 i 19 anys. Els fets van succeir el passat 11 d’abril, a primera hora de la tarda.
El passat 11 d’abril, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll, amb la col·laboració de la Guàrdia Municipal de Camprodon, van detenir dos joves, de 25 i 19 anys, per un intent de robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa a Camprodon. Els fets van succeir a primera hora de la tarda, quan els assaltants van atacar amb un ganivet a tres nois, amb l’objectiu de robar-los. Però les víctimes es van resistir, alertant a les autoritats i proporcionant informació que va facilitar que, poca estona després, els agressors fossin detinguts, després de ser aturats a la carretera C-38 en direcció a Ripoll. Els detinguts, un d’ells amb antecedents, va passar el dia 12 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
L’Ajuntament vol donar un sincer agraïment i lloar la feina duta a terme pels agents dels Mossos i de la Guàrdia Municipal de Camprodon.
IMG-patrulles