Un concurs de pintura ràpida en la fira del Dibuix

El certamen es durà a terme el 29 de juliol i s’emmarca en el programa d’activitats de la segona edició del Camprodon essential. Podeu descarregar les bases clicant aquest enllaç.
pinturarapidaCamprodon
Els camprodonins i camprodonines ja tenen una nova cita important a marcar en el calendari d’enguany. L’Ajuntament impulsa aquest mes de juliol un concurs de pintura ràpida en el marc dels actes de celebració del Camprodon essential, un esdeveniment que per segon any consecutiu unirà cultura, música, comerç, natura, tradició i patrimoni en un cap de setmana. A més, el certamen inclou un premi especial Manel Surroca per commemorar també el Centenari Manel Surroca.
Característiques del concurs
El concurs de pintura ràpida tindrà lloc dissabte 29 de juliol, servirà per dinamitzar la fira del Dibuix del Camprodon essential i és obert a tots els veïns i veïnes (per optar als premis, però, és imprescindible ser major de 18 anys). Per prendre-hi part caldrà inscriure’s el mateix dia del certamen, de les 8 a les 10 hores a la carpa del punt d’informació del concurs que hi haurà ubicada a la plaça Santa Maria. Les obres es podran entregar de 15 a 16 hores, i a les 19:30 hores es farà l’entrega de premis a la carpa situada a la plaça Santa Maria. El tema del concurs és “Camprodon i el seu entorn”, la tècnica és lliure i el jurat del certamen estarà format per tres camprodonins estretament vinculats al món artístic. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.
Anna Colomer, regidora de Cultura, fa una crida a la participació i assegura que “aquest concurs pretén estimular la sensibilitat artística i la capacitat d’observació i vol esdevenir un bonic repte per fomentar la creativitat i l’expressió plàstica dels camprodonins i camprodonines”.
L’Ajuntament, finalment, posa en valor el suport directe rebut per l’empresa Esclat per fer realitat aquest projecte; agraeix al jurat del certamen la seva implicació en el concurs; i encoratja els veïns i veïnes a aportar les seves creacions artístiques.
Centenari Manel Surroca 2017
Al llarg dels propers mesos s’han organitzat una desena de propostes per commemorar el Centenari Manel Surroca 2017. És per això que aquesta proposta emmarcada en el Camprodon essential també inclou un premi especial Manel Surroca agraciat amb 400 euros. Entre les activitats incloses en el Centenari, hi ha una exposició amb algunes pintures cedides per veïns i veïnes de Camprodon que es podrà visitar del 22 de juliol a l’11 de setembre; el Premi de Pintura Manel Surroca-Pirineu de Girona; visites guiades pel municipi i a l’exposició d’obres inèdites; la projecció d’un quadre sobre la llera del riu Ter feta amb mapping; la publicació d’un llibre sobre Manel Surroca escrit a quatre mans per Mercè Vila i David Fernández; i una taula d’experts en obra de Manel Surroca a Camprodon i Barcelona.