Un cèlebre bloguer de l'Índia visita Beget i Camprodon

Suprio Bose, molt actiu a les xarxes socials, ha quedat meravellat pel paisatge i els productes locals de la Vall de Camprodon.
 
El passat dissabte 24 de novembre, el reconegut bloguer indi Suprio Bose va visitar Camprodon i Beget. Es tracta d’una figura amb molta influència a les xarxes socials, autor del blog Suprio Bose Travels, especialitzat en viatges, gastronomia i fotografia d’arreu del món. La iniciativa va sorgir a partir de les gestions del projecte d’adhesió de Beget al segell de “Poble amb encant”. Aprofitant l’estada de Suprio Bose a Barcelona, se li va fer la proposta de conèixer una part íntima i ineludible de Catalunya: la Vall de Camprodon. Xavier Juncà, regidor de Turisme, assegura que «Suprio ha pogut conèixer la Catalunya de poble, de poca gent i de la tranquil·litat. Una terra on el Pirineu, la natura i la muntanya es fusionen. I aquest paisatge l’ha deixat encantat». El mateix regidor va organitzar la jornada, i va acompanyar el redactor a una excursió per Beget, el Castell de Rocabruna i la visita a Camprodon. El consistori ho ha entès com una ocasió estratègica per promocionar el territori en l’àmbit internacional.
 
Suprio Bose és molt actiu a les xarxes socials (té més de 7.000 seguidors a Instagram). A Facebook, confessava que «he quedat meravellat per les vistes de Rocabruna, per la panoràmica i pel passeig entre els boscos i els colors de la tardor de la Vall de Camprodon». Durant l’estada, també va tenir l’oportunitat de gaudir d’un dinar a Beget, on va tastar els productes locals de la zona.

View this post on Instagram

Exploring Hidden Paradise series Pic #12 : As we set ourselves to leave the charming village and head towards the ruins of RocaBruno, I throw a last glance at the calm soothing layout of Beget, with a silent wish to come back again, a desire to spend a night with the love of my life, here in the peaceful arms of nature and experience the charm of the rural life. I will be back one day for sure. Beget….Fin d´ara – Hasta La vista ! . . #likeforlike #like4like #follow4follow #supriobosetravels #tagforlikes #followback #travel #travelingram #followforfollow #followhim #shoutout #ig_captures #nationalgeographic #travels #India #_soi #monsoon #rain #natgeoyourshots #beautifulplaces #beauty #nature #catalonia #catalunya #Spain #Europe #EU #catalunyaexperience

A post shared by Suprio Bose (@supriobosetravels) on