Un cap de setmana transfronterer amb cervesa artesana i la millor música!

Per a tota la informació, podeu consultar aquí el díptic.
Si us agrada la cervesa, el bon ambient i viure experiències gastronòmiques noves, esteu de sort! Els dies 3, 4 i 5 de maig, l’Espai U d’Octubre de Camprodon (zona del Pont Nou) acollirà el CamproBeer 2019, el Festival Transfronterer de Cervesa Artesana.
Amb motiu d’aquest esdeveniment, també s’oferirà una àmplia i rica programació musical a través de concerts en directe que acabaran d’arrodonir i completar el magnífic ambient que es pretén crear. El divendres 3 de maig, el Festival arrencarà a les 18 h amb el taller creatiu infantil “Pinta el Pont de Camprodon” seguit de “Fes el teu acordió de paper”. A les 20 h tindrà lloc el concert de Marc Serrats i Milicianes del Vers (campiones del Concurs de cant improvisat d’Espolla). El dissabte, 4 de maig, el CamproBeer començarà amb el taller “Pinta el teu sota got”. A les 12.30 h el cantautor i guitarrista Stephane Jais oferirà un recital. A les 20 h, tindrà lloc el concert de Joan Vinyals, que portarà versions de clàssics de blues, rock, reggae, soul i pop. L’últim dia, diumenge 5 de maig, a les 12.30 h podreu fer el vermut amb la música tradicional de Marta Rius.
El Festival està organitzat per l’Ajuntament de Camprodon i Esdeveniments 7 Vetes. Per a tota la informació, podeu consultar aquí el díptic.
E7V_CamproBeer19_diptic_page-0001
E7V_CamproBeer19_diptic_page-0002