Trobada per parlar sobre la millora de l’arbrat del passeig Maristany

El pròxim 27 d’agost l’Ajuntament oferirà una sessió informativa oberta a tots els camprodonins i camprodonines per explicar el projecte de millora d’aquest espai tan emblemàtic.
L’Ajuntament durà a terme properament un projecte de millora de de l’arbrat al passeig Maristany, sens dubte una de les icones i elements més representatius de Camprodon. Atès el caràcter estratègic d’aquesta actuació, el govern municipal ha convocat una sessió informativa oberta a tots els veïns i veïnes que servirà per explicar les intervencions previstes, compartir consideracions i recollir propostes i suggeriments del públic assistent. Així doncs, els veïns i veïnes i tots aquells i aquelles que vulguin participar en aquesta trobada podran escoltar de primera mà com serà l’actuació en l’arbrat del passeig i també donar la seva opinió.
Un espai tan emblemàtic i singular com és el passeig Maristany necessita les aportacions de tots els camprodonins i camprodonines. Per aquest motiu, animem a tothom a participar en aquesta trobada per tal de reformar aquest espai tot mantenint la seva essència tan especial”, afirma l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala.
La trobada se celebrarà el dilluns 27 d’agost a les 18h a la sala d’actes de l’Ajuntament.
 

p-maristany-001