Trobada Interpirenaica de Micromineralogia

Camprodon serà la seu d’un esdeveniment que posarà l’atenció en la mina de les Ferreres i en l’estudi dels minerals
Cartell-catala-general-Minerals
 
El pròxims 16 i 17 d’abril es celebrarà una trobada Interpirenaica de Micromineralogia i Sistemàtica Mineral després que el passat divendres ja s’inaugurés a l’Oficina de Turisme de Camprodon l’exposició de minerals de la mina de les Ferreres i de microfotografies de minerals a càrrec de Joan Astor.
 
En el marc de la trobada, l’escola Dr. Robert acollirà el dissabte dia 16 una taula d’intercanvis de minerals, tallers d’iniciació a la mineralogia per a nens i nenes i un taller de microscopis per descobrir els microminerals. Aquestes activitats aniran precedides per la inauguració de l’esdeveniment a càrrec de l’alcalde de Camprodon, Xavier Sala. La jornada es tancarà amb un concert de música clàssica a les 21:30h a l’església romànica de Sant Feliu de Rocabruna.
 
L’endemà, diumenge 17, s’efectuarà una visita a la mina de les Ferreres (places exhaurides), activitat que clourà aquesta trobada de micromineralogia en la qual hi participen l’Ajuntament de Camprodon, el Veïnat de Rocabruna, el Grup Mineralògic Català, el Museu Arenys de Mar i l’Association Française de Microminéralogia.
 
Expo astor1
Expo astor2