Trobada entre l’Ajuntament, el CAP i Serveis Socials per coordinar els serveis i recursos de salut i benestar

La celebració d’aquesta reunió de treball periòdica té com a objectiu coordinar les accions i els recursos actius disponibles per tal de donar una resposta integrada als veïns i veïnes.
Aquesta setmana s’ha celebrat la reunió de treball periòdica entre el Centre d’Atenció Primària (CAP), Serveis Socials i l’Ajuntament. Una de les finalitats d’aquestes trobades és poder coordinar diferents activitats del Servei Comunitari que es porten a terme entre el CAP i l’Ajuntament. Núria Mas, regidora de Serveis Socials, assenyala que “cal oferir als veïns i veïnes la millor qualitat sanitària i aquestes trobades ens permeten planificar una estratègia conjunta d’acció i posar en comú els recursos actius de Salut i Benestar que disposa la vila per tal de donar una resposta adequada, integrada i coordinada als veïns i veïnes, Actualment el consistori està treballant en el mapatge dels Actius de Salut que disposa Camprodon dins l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
A la reunió hi han participat Susanna Prat i Montse Vilchez, responsables del Servei Comunitari del CAP de Camprodon; Núria Casals, treballadora social de l’Ajuntament, i la regidora de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Camprodon, Núria Mas.
CAMPRODON