Totes les activitats esportives de Camprodon a esportscamprodon.cat

L’Ajuntament crea un espai web per tal de promoure els esdeveniments esportius del poble i facilitar informació d’utilitat sobre les activitats programades
 
Captura web esports
 
Sota el lema Esports tot l’any! i amb la finalitat de projectar i explicar degudament tota l’oferta esportiva que Camprodon genera i ordenar els serveis i activitats esportius, la Regidoria d’Esports ha impulsat la creació d’una nova pàgina web especialitzada en l’àmbit esportiu. “Camprodon té un fort potencial en curses, torneigs i esdeveniments esportius que cal divulgar de manera ordenada perquè tant els veïns del poble com d’altres poblacions de la comarca i la província en siguin coneixedors i en puguin gaudir“, explica Xavier Rigat, regidor d’Esports.
 
El nou web esportscamprodon.cat inclou diverses seccions amb informació sobre els equipaments esportius, els horaris de les activitats del pavelló Llandrius, les entitats esportives de Camprodon, el torneig de futbol sala, etc. I un dels aspectes més destacats del projecte és l’apartat dedicat a l’Agenda esportiva, que et permet saber les activitats esportives que s’organitzen a Camprodon durant tot l’any, ja siguin organitzades per l’Ajuntament o amb el suport d’empreses de lleure del municipi.
 
L’Ajuntament pretén que aquest web sigui de plena utilitat pels veïns i veïnes i tothom qui vulgui practicar un esport o conèixer els horaris d’una activitat ho trobi fàcilment en aquest site.
 
Entra al web esportscamprodon.cat i practica esport!