Tot a punt per la Fira de la Puríssima!

Tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre als carrers més cèntrics del poble.
Un any més, arriba la tradicional Fira de la Puríssima de la Vall de Camprodon per esdevenir un aparador de l’activitat econòmica del territori i donar la benvinguda a les festes de Nadal. Se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de desembre als carrers del centre del poble, i suposarà una oportunitat immillorable per conèixer i gaudir de l’oferta local, ja que un 50% dels productes estan fets i provenen de la Vall. En aquesta línia, la inauguració comptarà amb la presència de la Consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.
El regidor de Turisme, Activitat i Promoció Econòmica, Xavier Juncà, destaca «la gran importància que la Fira té per la totalitat de la Vall de Camprodon. És una trobada que combina fraternitat, tradició i història. A més, esdevé un expositor que promociona la indústria, el comerç i els productes que tenim a la Vall».
Una multitud de novetats i propostes
Com a novetats, la fira tindrà una nova ubicació: la plaça Dr. Robert. A més, nombroses activitats es duran a terme en el marc de l’esdeveniment. Són exemples el Mercat Solidari, que se celebra cada dos anys; l’espectacular cloenda amb ball i foc a càrrec dels Diables de l’Onyar, o una exposició de Jeep Willys de la Vall de Camprodon, territori considerat idoni per aquest tipus de vehicles (un estudi realitzat assegura que és una zona amb un elevat nombre de cotxes d’aquest tipus per habitant). Per altra banda, la Fira comptarà amb una pàgina web on podreu consultar tota la informació sobre la programació: https://purissimacamprodon.cat/.
La cita combina activitat econòmica i lúdica, i també comerç i gastronomia, i es considera el tret de sortida de la campanya nadalenca i un dels grans esdeveniments a Camprodon. Podeu seguir l’actualitat de la Fira a les xarxes socials, sota els hashtags #FiraPurissimaCamprodon18 i #FPC18.
Flyer-Camprodon-001