Tot a punt per al 33è Festival de Música Isaac Albéniz

Artistes de prestigi internacional com Philippe Moratouglou, Carles Lama, Marisa Martins, Sofia Cabruja o Anastasia Risikov passaran per aquesta edició d’un festival ja consolidat a les comarques de Girona. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.
 
En aquesta entrega es podran adquirir abonaments per a tots els concerts a un preu de 60 €, i els menors de 25 anys gaudiran d’una tarifa de 8 € per concert.
 
El pròxim dijous 28 de juny, a les 10.30 h, la seu del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona acollirà la presentació del 33è Festival de Música Isaac Albéniz de Camprodon, que enguany tindrà lloc de l’11 de juliol al 18 d’agost. Durant la presentació, es farà pública la programació que, com sempre, prioritza la qualitat musical. En aquesta entrega, passaran pel festival noms com Philippe Moratouglou, Carles Lama, Marisa Martins, Sofia Cabruja o Anastasia Risikov. Durant aquests dies, músics de totes les edats i nacionalitats mostraran el seu talent en espais com el Monestir de Sant Pere, Cal Marquès o el Casal Camprodoní. L’objectiu del festival, després de 33 anys de vida, segueix sent el mateix: acostar la música clàssica al gran públic i procurar per l’excel·lència cultural en un entorn íntim, proper i privilegiat.
 
L’acte de presentació comptarà amb la presència de Xavier Sala, alcalde de Camprodon; Anna Colomer, regidora de Cultura; Gennady Dzubenko, director artístic del Festival i Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. També es presentarà de forma oficial l’obra que il·lustra el cartell, firmada per l’artista Agustí Puig.
 
Un festival de referència
 
D’aquesta manera, Camprodon ultima els preparatius de la nova edició d’aquest esdeveniment musical de referència que, portant el nom del compositor camprodoní més internacional, ja és considerada una de les cites culturals més consolidades a les comarques de Girona. Aquesta 33a entrega arrencarà amb una activitat programada en el marc del Festival, el dia 10 de juliol, amb una conferència de Mònica Pagès i la posterior projecció del documental sobre la pianista Alicia de Larrocha. El dia 11, els alumnes premiats al Curs Internacional de Música Isaac Albèniz de l’edició passada oferiran el concert inaugural al Monestir de Sant Pere, a les 19 h. Aquest curs és una trobada molt esperada a les comarques gironines, ja que ofereix a alumnes vinguts d’arreu del món la possibilitat de conèixer la vila, conviure amb els veïns i veïnes i formar-se en l’àmbit musical i personal en un espai únic i privilegiat. El dia 12, a més, el Monestir de Sant Pere acollirà la segona edició del concurs de piano Isaac Albéniz. El Festival es donarà per acabat el dia 18 d’agost, a les 20 h a Cal Marquès, amb el concert del Quintet “Occitània” amb Philippe Moratouglou a la guitarra. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.
Com a novetats, en aquesta edició es podran adquirir abonaments per a tots els concerts a un preu de 60 €, i els menors de 25 anys gaudiran d’una tarifa de 8 € per concert.