Tot a punt per al 17è Festival de Música de la Vall de Camprodon

El dimecres 13 de juliol tindrà lloc a l’Ajuntament de Camprodon l’acte de presentació de la 17a edició d’aquest Festival, que enguany comptarà amb l’actuació de Marina Rossell, Kepa Junkera i The Sey Sisters, entre d’altres.
FEstivalVall
A la Vall de Camprodon l’estiu és sinònim de bona música. Al prestigiós i solemne Festival Albéniz s’hi afegeix el no menys consolidat, però més popular, Festival de Música de la Vall de Camprodon, que arriba a la seva 17a edició en forta expansió i amb moltes novetats. Artistes i grups de la talla de Marina Rossell, Kepa Junkera & Tururut Bonaigua, Cor Geriona, Bikimel, The Sey Sisters i Sarabat es donaran cita entre el 31 de juliol i el 10 de setembre als escenaris de Camprodon, Beget, Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries i Vilallonga de Ter per tal de contribuir a posar en valor la riquesa cultural i patrimonial de la Vall de Camprodon.
La Mancomunitat i els municipis participants han organitzat una presentació oficial del Festival en què es donarà a conèixer la programació i s’aportaran detalls concrets de les diferents actuacions previstes. L’acte tindrà lloc el dimecres dia 13 de juliol a les 10 del matí a la sala d’actes de l’Ajuntament de Camprodon, ja que enguany el municipi camprodoní serà seu de 2 dels 6 concerts programats. L’acte està obert a tothom.
Xavier Juncà, president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, ha definit el Festival de Música de la Vall de Camprodon com “una mostra del que es pot aconseguir en el terreny cultural i artístic si s’uneixen esforços a nivell comarcal, sumant els actius que té cada poble“.
Més informació a: https://www.facebook.com/festivalvallcamprodon/