Tot a punt per a la Festa Major de la Colònia Estabanell i Cavallera

Si voleu participar en el dinar d’aquest dissabte, 28 de setembre, podeu comprar els tiquets a l’Oficina de Turisme de Camprodon, o reservar-los al 972 740983.
Torna la Festa Major de la Colònia Estabanell i Cavallera! El cap de setmana del 28 i 29 de setembre, la festivitat aplegarà un seguit de propostes que convidaran a passar moments de gaudi, diversió i bon ambient.
Els dos nuclis es vestiran de gala per a l’ocasió i, segons explica la regidora de Festes de Camprodon, Berta Suñer: “com cada any, hem organitzat activitats per a tothom, pensades per a tots els gustos i per a gent de totes les edats”.
La festa arrencarà dissabte, amb jocs inflables al camp de futbol a partir de les 12 h, i que estaran oberts fins a les 17 h. A les 12 h serà el moment del dinar popular al carrer Galeries. Si voleu formar-ne part, podeu adquirir els tiquets (adults: 8€; nens: 5€) a l’Oficina de Turisme de Camprodon, o bé trucant al 972 740983. Després de dinar, a les 16 h, tindrà lloc l’espectacle de màgia a càrrec d’Albert Llorenç. A les 17 h, la jornada acabarà amb una gran festa de l’escuma familiar al camp de futbol.
Diumenge, la festivitat es tancarà amb la tradicional Missa solemne, a les 12.30 h, a Sant Miquel de Cavallera. En sortir, hi haurà un piscolabis de germanor.
28 Cartell Colònia 2_page-0001