Torna el Parc Infantil de Nadal!

L’esperada activitat oferirà una variada i divertida proposta a les famílies camprodonines, especialment als més menuts de la casa: els veritables protagonistes d’aquestes dates.
El Parc Infantil s’obrirà per la Puríssima, divendres 6 de desembre, fins al 4 de gener.
Un any més, l’Ajuntament de Camprodon i l’empresa local Bastiments d’Aventura tornen a brindar l’oportunitat de gaudir del Parc Infantil de Camprodon, que oferirà una gran dosi de diversió i esbarjo als més menuts de la vila. La proposta, situada al Pavelló Vell, s’obrirà al públic durant la Fira de la Puríssima, el Nadal i l’època en què ens visiten els Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, i esdevindrà un dels punts claus en aquestes festes nadalenques.
L’activitat oferirà un ampli catàleg de propostes com tallers, inflables, karaokes o una ludoteca, a més d’una zona especial per als pares i mares, amb servei de bar, que podran veure com els més petits es diverteixen de valent.
El Parc Infantil estarà obert els dies 6 (coincidint amb el primer dia de Puríssima), 7, 8, 9, 20, 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, i l’1, 2, 3 i 4 de gener. L’horari d’obertura serà de tardes, concretament, de 16 a 20 h. El preu d’entrada serà de 6 € per dia, tot i que els dies 9 i 20 de desembre i el 3 de gener l’accés serà gratuït.
L’alcalde, Xavier Guitart, explica que aquesta iniciativa pretén dinamitzar l’agenda social i lúdica amb bon ambient i una oferta dirigida especialment als més menuts de la casa, que “al cap i a la fi, són els clars protagonistes d’aquestes dates”, matisa Guitart.

La programació:

  • Dissabte, 21 de desembre, 16.30 h: Taller de robòtica a càrrec de Robòtic.
  • Diumenge, 22 de desembre, 16 h: Taller de cuina.
  • Divendres, 27 de desembre, 18 h: Taller a càrrec de la secció juvenil de la Creu Roja de la Vall de Camprodon.
  • Diumenge, 29 de desembre, 18 h: Exhibició de bàsquet a càrrec de Fundescam.
  • Dilluns, 30 de desembre, 17 h: Actuació de la Coral Brins.
  • Divendres, 3 de gener, 18 h: Visita del Carter Reial.
  • Dissabte, 4 de gener, 18 h: Exhibició de tennis-taula a càrrec del CTT Camprodon.

parc_infantil_dina4 (1)_page-0001