Torna el Macroclima amb un cap de setmana carregat de música i gastronomia

Aquest dimecres s’ha presentat la segona edició del festival Macroclima que es farà, a Camprodon, el cap de setmana del 28-30 de juliol de 2023. La proposta, que combina música i gastronomia, a dues setmanes d’arrencar registra un bon ritme de venda d’entrades, molt superior al de la primera edició, i es preveuen més de 1.000 espectadors per a cada dia de festival.
Tot un preludi dels concerts a l’escenari principal, que seran el plat fort del festival. La nit de divendres obriran el festival Mishima, Pau Vallvé i l’Orchestra Fireluche, tres referents de la música indie en català. Dissabte serà el torn de Sotrac i Miki Núñez, que després d’omplir el Sant Jordi Club de Barcelona farà parada a Camprodon en el que serà el primer concert de presentació del nou disc a Comarques Gironines.
Blaumut, amb l’espectacle ‘Blaumut 10’ que celebra els deu anys sobre els escenaris, i Elena Gadel, que acaba d’estrenar nou disc, seran les dues apostes que pujaran a l’escenari el diumenge 30 de juliol. L’escenari principal del Macroclima també acollirà concerts per a públic familiar amb Xiula, el dissabte a la tarda, i Dàmaris Gelabert, que està en plena gira de comiat, el diumenge. El festival el tancarà Quim Masferrer ,el dilluns, amb l’espectacle humorístic ‘Bona gent’.
Les entrades es poden continuar comprant a tickets.latornada.cat en format d’entrada individual, entrada de dia o abonament.
El festival compta amb una zona de concerts gratuïta anomenada l’Espai Esfèric, un espai village renovat que disposarà de cúpules Esfèric i on es podrà gaudir de concerts, servei de bar i d’una àmplia àrea gastronòmica amb la participació de comerç local:
Bastiments Aventura, Bo i fet, Cal Xec, Can Jordi, Can Piga, Can Xicoy, Carnisseria Pairó, Carnisseria Tony, Els Castanyers, Forn Sant Roc, Kapooli, La Coixinera, La Petita Creperia, La Rústica, Mític, Obrador Ricolta, Pastisseria Pujol i Tarannà seran els establiments que crearan una selecta oferta de tapes i degustacions específicament per al festival. Amb aquesta oferta, el Macroclima, reafirma el seu compromís amb el territori i fa una aposta per lligar el festival a l’excel·lent teixit gastronòmic de la Vall de Camprodon. L’oferta la completarà La Tartana, una food-truck divulgativa del patrimoni gastronòmic del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura.
L’Espai Esfèric estarà obert durant tot el festival i l’oferta de tapes hi serà de divendres a diumenge entre 20h i 22h, abans dels concerts a l’escenari principal. En el cas de la food-truck “La Tartana” també hi serà el dilluns 31, abans de l’espectacle de Quim Masferrer. La zona village també tindrà música en directe amb les actuacions de la cantautora menorquina Maria Florit, el cantant, músic i productor Àlex Pérez, la tarragonina Anna d’Ivori i la cantant de Cardedeu Roserona, que acaba de publicar el seu primer EP.