Torna el Camprodon Essential carregat d’activitats

Els carrers de la vila s’ompliran de cultura, comerç, tradició i patrimoni el primer cap de setmana d’agost
El Camprodon Essential torna amb molta força per agrupar en un sol cap de setmana algunes de les activitats més destacades que es duen a terme a Camprodon durant l’estiu. L’edició d’enguany serà el 4 i 5 d’agost i comptarà amb un ampli ventall d’activitats per a tots els públics: exposicions, la Fira Internacional de Dibuix i Artesania, tallers, jocs infantils, visites guiades pel municipi, música, i la possibilitat de gaudir d’un recorregut per la Vall de Camprodon amb el trenet turístic, entre d’altres. “L’objectiu és seguir consolidant el Camprodon Essential, una cita que permet reforçar el dinamisme comercial, cultural i lúdic de Camprodon a través d’una programació variada concentrada en un mateix cap de setmana”, explica el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Juncà.
L’Ajuntament espera rebre durant aquests dos dies una important afluència de visitants i posar de relleu, novament, la capacitat d’atracció i els actius turístics de la vila.
Botiga al carrer
Una de les activitats destacades del Camprodon Essential serà la VIII edició de la “Botiga al carrer”. Durant aquests dos dies els comerços sortiran al carrer i exposaran la qualitat dels seus productes.
 

Amb el suport de:

Diputació de Girona

A4_botiga_al_carrer_2018