Théâtre d'Art tanca la seva estada al municipi amb una mostra de l’espectacle ‘Valjean’ al Casal Camprodoní

El públic camprodoní va poder gaudir en exclusiva d’un avançament de l’obra que s’estrenarà el pròxim dissabte a Rivesaltes.
WhatsApp Image 2018-04-02 at 18.49.41
La companyia francesa Théâtre d’Art ha realitzat aquesta Setmana Santa un stage de tres dies a Camprodon per preparar l’estrena del seu últim espectacle, Valjean, que tindrà lloc el dissabte 7 d’abril al municipi de Rivesaltes, a la Catalunya Nord. Aprofitant la seva estada al nostre municipi, el diumenge 1 d’abril va representar una petita part de l’obra al Casal Camprodoní, amb textos en francès i amb el suport d’una actriu que feia les explicacions en català. Bona part de l’espectacle que van poder gaudir en exclusiva els camprodonins va ser l’apartat musical.
Valjean és una obra de teatre musical que explora els tràgics i simbòlics episodis de la nostra història a través de la figura de Valjean, protagonista de ‘Els Miserables’ de Victor Hugo, que en aquest cas esdevé una dona universal que encarna la “llibertat guiant el poble”. Valjean recorre així diversos episodis de la història, des de la insurrecció republicana de París (1832) fins a les primaveres àrabs, passant per les Brigades Internacionals de Madrid (1936), els camps de concentració nazis de Polònia (1944) o la Revolució dels Clavells a Portugal (1974).
La regidora de Cultura, Anna Colomer, assegura que “per a Camprodon ha estat un enorme privilegi poder comptar amb la presència d’una companyia de teatre d’aquest nivell a Camprodon. Els estem molt agraïts per haver triat la nostra vila i per haver compartit amb nosaltres una petita part del seu meravellós espectacle”.
Amb el suport de: