Tens a punt la disfressa? Arriba el Carnaval!
 
Arriba el Carnaval. Des de l’Ajuntament es convida tots els veïns i veïnes a participar de les activitats del cap de setmana. Entre tots farem d’aquesta nova edició del Carnaval un nou èxit d’assistència i donarem una passa més en la consolidació d’aquesta celebració com un actiu patrimonial important del municipi i un esdeveniment festiu de referència a la comarca.               
 
Carnaval16
 
Aquest proper cap de setmana Camprodon viurà una nova edició de la popular festa de Carnaval, que un any més arriba farcida d’activitats lúdiques per a totes les edats. Els actes arrencaran dissabte a les 6 de la tarda amb la tradicional rua de Carnaval de la Vall, en què veïns i veïnes vinguts de tots els pobles de la Vall exhibiran les disfresses d’enguany i convertiran els carrers del poble en un mosaic de colors i formes. Com cada any, les 3 millors disfresses s’emportaran un premi econòmic. A més, com a novetat de la present edició, també hi haurà un premi de 100€ per a la millor comparsa.
Un cop fetes les votacions del jurat, que s’instal·larà a la Plaça del Dr Robert, les colles aniran a sopar als restaurants del poble, que un any més col·laboren en la festivitat de Carnaval amb la seva participació al pack de Sopar+Ball (20€). Després de sopar, el rei carnestoltes recollirà les colles dels restaurants amb la Rua de l’escombra i les conduirà al pavelló vell, on  es durà a terme el Ball de Carnaval, que enguany estarà amenitzat i conduït per l’orquestra Moonlight. A la mitja part del ball es farà el lliurament de premis a les carrosses i la comparsa.
Ja al dia següent, arribaran les activitats per als més petits. El diumenge a les 4 de la tarda desenes d’infants s’aplegaran a l’estació de bus per tal de donar el tret de sortida a la Rua Infantil, que serpentejarà pels carrers del poble fins arribar al pavelló vell. Un cop allí, els nens i nenes assistiran a un espectacle a càrrec de la companyia El Pot Petit i degustaran un reconstituent berenar de fi de festa a base de xocolata desfeta, cortesia del supermercat Esclat i elaborada per l’associació Cuines de la Vall de Camprodon.
Des de l’Ajuntament de Camprodon es dóna les gràcies a totes les entitats que, un cop més, han fet possible l’organització d’un programa d’activitats divers i per a totes les edats. També es vol agrair als ajuntaments de Llanars, Molló, Setcases, Vilallonga de Ter i Sant Pau de Segúries la predisposició i implicació mostrada en tot moment, que ha facilitat una gran sintonia i entesa entre els diferents municipis a l’hora de preparar les activitats.
Tot i que, en línies generals, les previsions meteorològiques són positives, existeix alguna possibilitat de que caigui pluja. L’Ajuntament comunica als veïns i veïnes que, en cas d’inclemències del temps, la rua seria suspesa i només es realitzarien les activitats del pavelló vell. També es recorda als camprodonins i camprodonines que per poder assistir al sopar i/o el ball de dissabte cal adquirir el tiquet corresponent a l’Oficina de Turisme.
Amb la participació de tothom farem d’aquesta nova edició del Carnaval un nou èxit d’assistència i donarem una passa més en la consolidació d’aquesta celebració com un actiu patrimonial important del municipi i un esdeveniment festiu de referència a la comarca.