Si ets usuari de la televisió per cable municipal, resintonitza el teu televisor!

L’empresa subministradora del servei demana als abonats realitzar aquest procediment per comprovar que s’han resolt les incidències ocasionades per la xarxa de telefonia mòbil 4G.
remote-control-1863437_1920
L’Ajuntament de Camprodon informa als usuaris del servei municipal de televisió per cable (TVCable Camprodon) que han de resintonitzar els canals del seu televisor per poder tornar a veure correctament la imatge. L’empresa subministradora del servei ha solucionat en els darrers dies els problemes que afectaven la qualitat del senyal d’alguns canals a conseqüència de les interferències ocasionades per la xarxa de telefonia mòbil 4G.
Per evitar aquestes incidències, l’empresa subministradora del servei de televisió per cable ha instal·lat un filtre en l’antena, ha millorat la recepció d’alguns canals. També ha afegit algun canal més.
TVCable Camprodon realitzarà altres actuacions que seran degudament informades per millorar el servei i la recepció dels canals. Tanmateix, està previst ampliar l’oferta actual de canals disponibles.
Per qualsevol dubte o problema a l’hora de resintonitzar el televisor, truqueu al  972.740.005.