Setmana plena d’activitat cultural i esportiva a #Camprodon

Aquesta tercera setmana d’agost arriba carregada de propostes ludicoculturals per gaudir de Camprodon en tota la seva essència. Us recordem les propostes que s’han programat fins dijous perquè pugueu organitzar el vostre lleure i escollir l’activitat segons les vostres preferències. Tenim, música, esports, llibres, xerrades, tallers i televisió.
-Per avui dilluns un taller de Creu Roja sobre les estratègies per identificar la violència de gènere, a dos quarts de cinc de la tarda, a la sala polivalent de la Cooperativa.
A les sis de la tarda, amb motiu de la festa del carrer Germans Vila Riera, sardanes amb la cobla Foment del Montgrí.
-Dimarts a les onze del matí visita guiada a Beget, informació i reserves a l’oficina de turisme de Camprodon.
A les sis de la tarda cursa popular organitzada per l’Ski Club Camprodon amb diferents recorreguts i grups d’edats. Amb motiu de la cursa se suspèn el servei de TRENET de dimarts a la tarda, per afavorir el bon desenvolupament d’aquesta.
A les deu del vespre al monestir de sant Pere, actuació d’Alfonso de Vilallonga i un cabaret musical i lúdic que ens portaran cançó en francès amb “Hors de saison”. Venda d’entrades a l’oficina de turisme.
-Dimecres, Gaspar Hernández estarà a la biblioteca municipal amb el seu llibre “la llibertat interior” dins del cicle del club de lectura d’estiu. Serà a dos quarts de sis de la tarda.
A partir de les sis de la tarda, en directe des de la plaça del Dr. Robert, la Xarxa de televisions de Catalunya emetrà l’espai “a la fresca” amb convidats de casa nostra.
A les set de la tarda, a l’espai cultural cal Marquès, parlem de sobirania alimentària amb Josep M. Pujol.
I a les vuit del vespre, al monestir de sant Pere, cançó napolitana amb Albert Deprius, Laetitia Barbera i Josep Buforn. Entrades anticipades a l’oficina de turisme de Camprodon.
-Dijous, a les sis de la tarda, visita guiada a les fonts de Camprodon. Inscripcions a l’oficina de turisme.
A les set de la tarda a l’espai cultural cal Marquès, Xavier Bellés, ens parlarà de Maria Sibylla Merian.
-I cada dia el torneig de futbol sala al pavelló Llandrius; cinema al casal Camprodoní; el casal d’estiu; sortides per a la pràctica d’esports; rutes guiades pel territori; i la piscina municipal entre altres propostes que pots descobrir a la nostra agenda: https://bit.ly/3AcgxpV
I això, només és fins dijous, el cap de setmana més!