Saps tot el que et pot oferir el teu centre de salut?

El proper divendres 3 de març, a les 19 hores, la sala d’actes de l’Ajuntament acollirà una xerrada informativa que pretén informar els veïns i veïnes sobre els serveis que ofereix el CAP de Camprodon i les noves eines digitals i telemàtiques que CatSalut ha posat en marxa darrerament.
Sota el títol ‘Sabeu què us podem oferir al vostre centre de salut?’, CatSalut organitzarà a Camprodon el proper divendres 3 de març una xerrada divulgativa sobre els serveis sanitaris a l’abast dels camprodonins i camprodonines.
El col·loqui pretén detallar als veïns i veïnes els drets i deures en matèria de salut i atenció sanitària, així com aquells que tenen relació amb el document de voluntats anticipades (DVA) i la guia d’usos dels serveis sanitaris públics del CatSalut. També es donaran a conèixer els avantatges de la plataforma ‘La Meva Salut’, un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits i consultes. A més, es facilitarà informació de tots els espais del Canal Salut i s’ensenyarà a programar visites mèdiques a través de la xarxa.
Xerrada informativa