Sant Patllari 2018 tanca la celebració, un any més, amb un èxit rotund

La festivitat va incloure activitats de tot tipus, com la proclamació de l’Hereu i la Pubilla, el dinar i la baixada de la Font, cercaviles, balls populars, actes per a tota la família, concerts en directe, espectacles al carrer, entre moltes altres.
Les Festes de Sant Patllari, celebrades del 20 al 24 de juny, han deixat unes vibracions molt positives a la vila. Enrere queden una varietat d’activitats familiars, propostes culturals, iniciatives populars i, sobretot, molta diversió com la multitudinària baixada i dinar de la Font de Sant Patllari amb posterior festa de l’escuma, l’acte de proclamació de l’Hereu i la Pubilla, cercaviles, balls populars, concerts en directe, espectacles al carrer i, en definitiva, uns dies on la companyonia entre veïns i veïnes ha sigut molt agradable.
La regidora de Cultura, Festes, Joventut i Patrimoni, Anna Colomer, ha volgut destacar que “podem presumir de tenir unes Festes Majors ja consolidades. Una celebració tradicional on fem gala de Camprodon, que no només ens fan oblidar els problemes i ens fan viure uns dies amb bon ambient i fent poble, sinó que també convoquen a la gent del voltant, que tenen l’oportunitat de passar una estona amb nosaltres i descobrir l’hospitalitat que defineix als camprodonins”.
Coincidint amb la revetlla de Sant Joan, el dissabte 23 el centre de la vila es va convertir en un escenari de festivitat i germanor. La nit va començar amb l’arribada de la Flama del Canigó per part d’un grup de caminadors, i va continuar amb espectacles de focs artificials i els concerts d’Hotel Cochambre i PD Pausa, convertint el nucli de la vila, plena de gom a gom, en una autèntica celebració.
L’Ajuntament de Camprodon dona les gràcies a totes les entitats, organitzacions i voluntaris que han fet possible, un any més, la Festa Major de Sant Patllari, així com a tothom que ha vingut. Trobareu les fotos dels diferents actes a les xarxes socials de l’ajuntament: a Facebook i a Twitter.