Sant Jordi i la Llegenda de Sant Patllari

La història de l’antic bisbe camprodoní és una de les protagonistes del llibret editat per la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon en motiu de la Diada de Sant Jordi. Consulteu aquí el llibre de Sant Jordi.
La Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon ha dissenyat per a la Diada de Sant Jordi d’aquest any 2017 un llibre amb històries i llegendes populars dels diferents pobles i nuclis que integren la Vall: Camprodon, Beget (Camprodon), Rocabruna (Camprodon), Llanars, Molló, Sant Pau de Segúries, La Ral (Sant Pau de Segúries), Setcases, Vilallonga del Ter i La Roca (Vilallonga del Ter).
L’objectiu del projecte és dinamitzar la celebració d’aquesta festivitat tan nostrada al territori i arreu del país i donar a conèixer alguns dels principals relats que són part essencial de la història i la idiosincràsia del territori.
En el cas de Camprodon, la història escollida ha estat la Llegenda de Sant Patllari; mentre que en el Cas de Beget i de Rocabruna, les protagonistes són la Llegenda de la Majestat de Beget i la Llegenda del senyor de Rocabruna.
 
Llibre de Sant Jordi 2017 (Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon)