S'actua amb rapidesa davant els desperfectes causats per les ventades

Els temporals que van tenir lloc a principis de mes van provocar danys materials a la via pública, principalment a l’arbrat, que ja han sigut solucionats. 
Els serveis i equips d’emergència i neteja han tornat a actuar ràpidament i eficientment. D’aquesta manera, els Bombers, l’equip de jardineria, la Brigada Municipal, els Serveis de Carreteres i els serveis de vigilància municipals han corregit i solucionat els desperfectes causats per les ventades de principi de mes. Els passats dies 2 i 3 de febrer, a causa dels temporals amb ratxes violentes de vent que van causar danys a l’espai públic, Camprodon va patir la caiguda d’arbres en diferents punts del municipi. És el cas d’un pollancre, per exemple, que va caure al mig del riu i ja estat retirat. També es va produir el despreniment de branques, entre altres afectacions de relativa gravetat. Particularment, els escenaris més afectats van ser els dos passejos més emblemàtics de la vila: el Maristany i el de la Font Nova.
Xavier Sala, alcalde del municipi, agraeix “l’enorme feina que han dut a terme, en primera instància, el cos de Bombers i els Serveis de Carreteres, juntament amb la Guàrdia Municipal. La seva resposta no només va ser ràpida, sinó que també efectiva”. A més, l’alcalde recorda que “cal felicitar i donar les gràcies als treballs posteriors, efectuats pels Serveis Municipals i la Brigada de Jardineria de la Fundació MAP”.
WP_20190204_08_54_47_Pro