S’acosta la 4a Fira Internacional del Formatge de Camprodon

Aquest esperat esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana de l’1, 2 i 3 de novembre, al centre de Camprodon, i suposa un punt de trobada del món del formatge. La Fira es complementa amb un conjunt d’activitats i propostes lúdiques.

 

Podeu consultar aquí el programa complet.

 

Els amants del formatge estan de sort. El cap de setmana de l’1, 2 i 3 de novembre, torna la Fira Internacional del Formatge de Camprodon. Un esdeveniment d’abast internacional, que tindrà lloc a la Plaça de la Vila i el Carrer de Sant Roc del municipi, i que oferirà els millors productes relacionats amb l’univers del formatge. A més, per complementar l’oferta que brinda la quarta edició de la Fira, s’organitzaran activitats lúdiques i culturals, pensades per a tota la família i tots els públics, i que serviran per amenitzar les jornades.

 

Segons l’alcalde de la vila, Xavier Guitart, “cada any convoca un gran nombre de visitants que, juntament amb els veïns i veïnes, gaudeixen d’un variat catàleg de formatges, làctics i altres productes”. Tot plegat, insisteix l’alcalde, “en un entorn privilegiat: el nucli de Camprodon, i amb el paisatge de la Vall de Camprodon de fons”. Fent palesa l’aposta per la cultura i la celebració d’esdeveniments que dinamitzin el calendari lúdic del municipi, el mateix cap de setmana, paral·lelament, també tindrà lloc la Fira del Playmobil al Pavelló Vell de Camprodon.

 

Organitzades per l’Ajuntament de Camprodon amb la col·laboració de Esdeveniments 7 Vetes, totes les activitats de la fira són gratuïtes, exceptuant els tallers per adults i les atraccions infantils.

 

Tres dies de tallers, activitats infantils i formatge

 

La fira arrencarà divendres, 1 de novembre. A partir de les 11 h, tindrà lloc la inauguració a càrrec de Quim Colomer, president del Consell Comarcal del Ripollès. Durant els tres dies, es duran a terme cercaviles itinerants, activitats i tallers gastronòmics per adults i infants (entre els quals destaquen el de munyir la cabreta, el taller de maquillatge i tatuatges i el de Formatge de les vaques felices, per exemple). A més, al llarg de la Fira trobareu les atraccions infantils The fabula mobile carrussel ecològic i l’inflable Dragon Age. Per a més detalls sobre preus i horaris de les propostes, consulteu aquí el programa. Tot plegat estarà envoltat d’un ambient familiar i agradable.

 

Podeu seguir l’actualitat de l’esdeveniment o compartir la vostra experiència a les xarxes socials, a través de l’etiqueta #FiraFormatge2019, o també seguint els canals de la fira a Twitter i Facebook (@firaformatge).

Fira del Formatge